Vanhusneuvosto, kokous 1.4.2019

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 24 Hyvinvointipäivä 25.4.

KIRDno-2018-769

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Sari Suurjoki-Niemi, sari.suurjoki-niemi@kirkkonummi.fi

Perustelut

Hyvinvointipäivän tarkoitus on esitellä palveluitamme kuntalaisille. Tapahtumaan osallistuu laaja joukkue, päihde- ja mielenterveyspalvelut tarjoavat mm. akupunktiota, toimari tarjoaa keittoa, terveydenhoitajat mittaavat verenpaine ja sokeri, Senori-info on tavoittavissa, kuntoutuspalvelut järjestää mm. temppurataa lapsille ja fysioterapeutit järjestää omia ryhmä sessiota. Tässä vain muutama esimerkki mitä tk:n toiminnasta esitellään sinä päivänä. Tapahtuma järjestetään tk:ssa, päihde- ja mielenterveys sekä kuntoutuspalvelujen tiloissa.

Ehdotus

Esittelijä

Jukka Tammi, jukka.tammi@kirkkonummi.fi

Puheenjohtaja:

Haluaako vanhusneuvosto osallistua ja tiedottaa toiminnastaan?

Päätös

Vanhusneuvosto:

Vanhusneuvosto tulee osallistumaan hyvinvointipäivään omalla standilla. Kaj Sjöblom ja Sari Suurjoki-Niemi valmistelevat hyvinvointipäivää vanhusneuvoston standin osalta.

Valmistelija

  • Sari Suurjoki-Niemi, sari.suurjoki-niemi@kirkkonummi.fi

Perustelut

25.2.2019 kokouksessa päätimme että vanhusneuvosto osallistuu Hyvinvointipäivään 25.4.2019. Sjöblom ja Suurjoki-Niemi kertovat suunnitelmasta kokouksessa ja keskustelua asiasta.

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Jukka Tammi, jukka.tammi@kirkkonummi.fi

Puheenjohtaja:

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Vanhusneuvosto:

Sovittiin että vanhusneuvoston esitettä jaetaan ja että kerrotaan vanhusneuvoston toiminnasta. Sihteeri Suurjoki-Niemi on paikalla koko ajan klo 13-18 ja muut jäsenet seuraavasti:

Jukka Tammi klo 13-15, Eila Karjalainen klo 14-16, Urban Fellman klo 15-18 ja Kaj Sjöblom klo 15-18.