Vanhusneuvosto, kokous 10.9.2018

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 19 Muut esille tulevat asiat

Valmistelija

  • Sari Suurjoki-Niemi, sari.suurjoki-niemi@kirkkonummi.fi

Perustelut

Muut esille tulevat asiat:

1. Tanssin ilo ry:stä olleet puheenjohtaja Tammeen yhteydessä koskien halukkuudesta järjestää tanssikurssi ikäihmisille

2. Keskustelua nuorisovaltuuston ja vanhusneuvoston yhteistyöstä

3. Vanhusneuvoston toimintasuunnitelman ja talousarvion laatiminen

4. Vanhusneuvostolle on tullut seminaarikutsu "Ikäystävällisten asuinalueiden kehittäminen" to 27.9.18 klo 10-15.45, kokouskeskus Paasitornissa. Ilmoittautuminen 13.9.2018 mennessä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Jukka Tammi, jukka.tammi@kirkkonummi.fi

Puheenjohtaja:

Päätös

1. Vanhusneuvoston puheenjohtaja on ollut yhteydessä muiden eläkeläisjärjestöjen puheenjohtajiin ja sovittu että järjestöjen jäsenet voivat jatkossa olla suoraan yhteydessä Tanssin ilo ry:n.

2. Nuorisovaltuuston puheenjohtajat ja vanhusneuvoston puheenjohtaja ja sihteeri tapasivat 3.9.2018 miten ikäihmisiä voisi auttaa digilaitteiden käytössä arkipäiväisissä tilanteissa ja keskustelivat yhteistyöstä enter ry:n kanssa. Asia on vielä työnalla.

3. Sihteeri esitteli v. 2016 tehdyn toimintasuunnitelman, josta sovimme että sihteeri lähettää sen jäsenille pohjaksi/muokattavaksi sähköpostitse seuraavaan kokoukseen käsitteltäväksi. Sihteeri lähetti sähköpostitse myös alustavan talousarvion vuodelle 2019.

4. Päätettiin että Urban Fellman osallistuu seminaariin. Ilmoittautumisvaiheessa kävi ilmi että seminaari on täynnä, joten vanhusneuvostosta ei osallistuta.