Nuorisovaltuusto, kokous 8.5.2018

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 31 Nuorisovaltuuston avoimeen kokoukseen tuodut ideat

KIRDno-2017-974

Perustelut

Nuorisovaltuusto on kutsunut 8.5.2018 kokoukseen kunnan nuoria esittämään ideoita asioista, joihin nuorisovaltuuston tulisi vaikuttaa Kirkkonummella.

Ideat on mahdollista esittää kokouksessa ja niitä on voinut myös lähettää etukäteen sähköpostitse sekä nuorisovaltuuston Instagramtilin kautta.

Ehdotus

Kuullaan kokoukseen tulleet ideat.

Päätös

Kokouksessa esitettiin nuorisovaltuustolle neljä ideaa.

Kirkkoharjun oppilaskunta:
”Me kirkkoharjun oppilaskunta saatiin sellainen idea, että kesällä nuorisovaltuusto voisi järjestää Kirkkonummen keskustaan nuorille suunnattuja tapahtumia, kuten esim musiikki festarit, jonne voisivat kutsua vaikka Sannin tai näitä vähän tunnetuimpia laulajia tai bändejä, joista nuoret varmasti innostuis ja joita tulis mielellään kuuntelemaan. Tapahtumaan voisivat lisätä myös erilaisia ruokakojuja, joista nuoret (myös aikuiset ja lapset) ostaisivat haluttaessan ruokaa, jädee, herkkuja jne. Festareille voisi myös tulla monia nuorille tarkoitettuja seuroja pitämään ohjelmaa” Jotain tän tapaista, sit voit kans kertoa siitä, että jos tällanen tapahtuma järjestetään, sen mainostaminen olisi seuraava juttu, jossa me kirkkoharjun oppilaskunta voitaisiin auttaa jos on mahdollista. Koska tähän saakka nuorisovaltuusto on mainostanut nuorille tarkoitettuja tapahtumia suurimmaksi osaksi vain Facebookissa, eikä kukaan nuori siellä tule sitä huomaamaan. Kouluissa kuuluttamalla jne sana kulkis nopeammin.

Porkkalan opiskelijakunta:
Nuorisovaltuuston kokousajoista voisi tiedottaa aina oppilaille/nuorille.

Kirkkoharjun 9B:
Enemmän hengailupaikkoja nuorille.

Lisäksi kokouksessa Anu Virtanen esitti:
Nuorisovaltuutetut voisivat tulla seuraamaan oppilaskuntien kokouksia.

Kuultiin ideat ja päätettiin käsitellä niitä nuorisovaltuuston seuraavassa kokouksessa.