Kunnanhallitus, kokous 29.4.2019

• Ansa Virtanen, rakennus- ja asuntoasiantuntija, ansa.virtanen@kirkkonummi.fi

As Oy Hofmaninpelto-Bostads Ab Hofmansåkern huoneiston B 16 myynti

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus päätti 1.10.2018 § 297 kunnan kiinteistösalkussa, että asuntoja pyritään myymään.
Kirkkonummen kunta omistaa Masalassa, osoitteessa Kaarenpiha 2 B 16 3h+k asunnon, jonka pinta-ala on 76,5 m2. Kerrostalo on rakennettu vuonna 1991 ja asuntoon ei ole tehty merkittäviä korjauksia.

Asunto on annettu kiinteistövälittäjän myytäväksi, jolloin välittäjä arvioi asunnon hinnaksi 100.000 – 110.000 euroa. Tarjouksia saatiin kahdelta eri tarjoajalta. Korkeimman tarjouksen 100.200 euroa teki Jan Warma. Kiinteistönvälittäjä pitää hintaa hyvänä ja suosittelee asunnon myymistä tällä hinnalla.

Kuntatekniikka esittää, että Kaarenpiha 2 B 16 asunto myydään Jan Warmalle hintaan 100.200 €

Liitteet:
Luonnos kauppakirjasta (Kaarenpiha 2 B 16)

Oheismateriaali:
Asunto-osakkeen ostotarjous (Liite B 16)

• Tarmo Aarnio, kunnanjohtaja, tarmo.aarnio@kirkkonummi.fi

Kunnanhallitus päättää

että Kirkkonummen kunta myy Kaarenpiha 2 B 16 asunnon Jan Warmalle 100.200 € euron kauppahintaan liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen mukaisin ehdoin siten, että kauppakirja on allekirjoitettava kolmen kuukauden kuluessa myyntipäätöksen saatua lainvoiman.

tarkastaa pöytäkirjan tämän pykälän osalta kokouksessa

Ehdotuksen mukaisesti.

Oikaisuvaatimusohje

Oikaisuvaatimus kunnanhallitukselle

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla tuomioistuimeen. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.

Oikaisuvaatimusviranomainen

Oikaisuvaatimus tehdään Kirkkonummen kunnanhallitukselle.

Oikaisuvaatimusaika

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäväksi, ei oteta lukuun oikaisuvaatimusaikaa laskettaessa. Jos määräajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, oikaisuvaatimuksen saa tehdä ensimmäisenä arkipäivänä tämän jälkeen.

Oikaisuvaatimuksen sisältö

Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta.

Oikaisuvaatimuksessa, joka on osoitettava kunnanhallitukselle, on ilmoitettava

- päätös, johon haetaan oikaisua

- miltä kohdin päätökseen haetaan oikaisua ja millaista oikaisua siihen vaaditaan tehtäväksi

- perusteet, joilla oikaisua vaaditaan

- oikaisuvaatimuksen tekijän nimi, kotikunta, postiosoite ja puhelinnumero

- jos oikaisuvaatimuspäätös voidaan antaa tiedoksi sähköisenä viestinä, yhteystietona pyydetään ilmoittamaan myös sähköpostiosoite

- jos oikaisuvaatimuksen tekijän puhevaltaa käyttää hänen laillinen edustajansa tai asiamiehensä tai jos oikaisuvaatimuksen laatijana on joku muu henkilö, oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava laatijan yhteystiedot

Oikaisuvaatimuksen toimittaminen

Oikaisuvaatimus on toimitettava jäljempänä olevaan osoitteeseen virka-aikana ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä.

Postiin oikaisuvaatimus on jätettävä niin ajoissa, että se ehtii perille kunnan kirjaamoon oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen kirjaamon virka-ajan päättymistä. Oikaisuvaatimuksen voi toimittaa ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä myös telekopiona tai sähköpostilla lähettäjän omalla vastuulla.

Yhteystiedot:

Kirkkonummen kunta

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Käyntiosoite: Ervastintie 2, palvelupiste tai kirjaamo 1.krs, Kirkkonummi

Virka-aika: 8.30 - 16.00, maanantaisin 8.30 - 17.00

puh.vaihde 09-29671, faksi  (09) 8786 053

s-posti: kirjaamo@kirkkonummi.fi

Oikaisuvaatimuksen käsittelyn maksullisuus

Oikaisuvaatimuksen käsittelystä ei peritä maksua.