Kunnanhallitus, kokous 21.1.2019

§ 22 Kirkkonummen Monitoimihalli Oy:n ylimääräinen yhtiökokous 31.1.2019

KIRDno-2017-1367

• Gunnel Ekström, johdon assistentti, gunnel.ekstrom@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen Monitoimihalli Oy:n ylimääräinen yhtiökokous pidetään 31.1.2019 klo 14.00 Varuboden Areenalla. Kokouksessa käsitellään hallituksen jäsenten lukumäärää sekä valitaan hallituksen jäsenet.

Kunnanhallitus on 25.9.2017 valinnut Krista Petäjäjärven kunnan yhtiökokousedustajaksi vuosiksi 2017-​2019. Hän on ilmoittanut että kokousaika sopii hänelle ja voi osallistua kokoukseen.

• Tarmo Aarnio, kunnanjohtaja, tarmo.aarnio@kirkkonummi.fi

Kunnanhallitus päättää

mahdollisen evästyksen antamisesta kunnan edustajalle 31.1.2019 pidettävää yhtiökokousta varten

tarkastaa pöytäkirjan tämän pykälän osalta kokouksessa.

Kunnanhallitus 21.1.2019 käsittely:

Ari Harinen ehdotti, että kunnanhallitus evästää yhtiökokousedustajaa seuraavasti: kunta nimeääKirkkonummen Monitoimihalli Oy:n hallitukseen edustajakseen Pekka Oksasen. Pekka M. Sinisalo kannatti ehdotusta, ja se hyväksyttiin yksimielisesti.

Kunnanhallitus päätti

evästyksen antamisesta kunnan edustajalle 31.1.2019 pidettävää yhtiökokousta varten seuraavasti: kunta nimeää Kirkkonummen Monitoimihalli Oy:n hallitukseen edustajakseen Pekka Oksasen.

tarkastaa pöytäkirjan tämän pykälän osalta kokouksessa.

Oikaisuvaatimusohje

Oikaisuvaatimus kunnanhallitukselle

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla tuomioistuimeen. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.

Oikaisuvaatimusviranomainen

Oikaisuvaatimus tehdään Kirkkonummen kunnanhallitukselle.

Oikaisuvaatimusaika

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäväksi, ei oteta lukuun oikaisuvaatimusaikaa laskettaessa. Jos määräajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, oikaisuvaatimuksen saa tehdä ensimmäisenä arkipäivänä tämän jälkeen.

Oikaisuvaatimuksen sisältö

Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta.

Oikaisuvaatimuksessa, joka on osoitettava kunnanhallitukselle, on ilmoitettava

- päätös, johon haetaan oikaisua

- miltä kohdin päätökseen haetaan oikaisua ja millaista oikaisua siihen vaaditaan tehtäväksi

- perusteet, joilla oikaisua vaaditaan

- oikaisuvaatimuksen tekijän nimi, kotikunta, postiosoite ja puhelinnumero

- jos oikaisuvaatimuspäätös voidaan antaa tiedoksi sähköisenä viestinä, yhteystietona pyydetään ilmoittamaan myös sähköpostiosoite

- jos oikaisuvaatimuksen tekijän puhevaltaa käyttää hänen laillinen edustajansa tai asiamiehensä tai jos oikaisuvaatimuksen laatijana on joku muu henkilö, oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava laatijan yhteystiedot

Oikaisuvaatimuksen toimittaminen

Oikaisuvaatimus on toimitettava jäljempänä olevaan osoitteeseen virka-aikana ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä.

Postiin oikaisuvaatimus on jätettävä niin ajoissa, että se ehtii perille kunnan kirjaamoon oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen kirjaamon virka-ajan päättymistä. Oikaisuvaatimuksen voi toimittaa ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä myös telekopiona tai sähköpostilla lähettäjän omalla vastuulla.

Yhteystiedot:

Kirkkonummen kunta

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Käyntiosoite: Ervastintie 2, palvelupiste tai kirjaamo 1.krs, Kirkkonummi

Virka-aika: 8.30 - 16.00, maanantaisin 8.30 - 17.00

puh.vaihde 09-29671, faksi  (09) 8786 053

s-posti: kirjaamo@kirkkonummi.fi

Oikaisuvaatimuksen käsittelyn maksullisuus

Oikaisuvaatimuksen käsittelystä ei peritä maksua.