Kunnanhallitus, kokous 21.1.2019

§ 23 Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian yhtymäkokous 5.3.2019, edustajan valinta

KIRDno-2017-1077

• Gunnel Ekström, johdon assistentti, gunnel.ekstrom@kirkkonummi.fi

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian yhtymäkokous pidetään 5.3.2019 klo 11.00 osoitteessa Kirkkokatu 16 A,​ ravintola Henricus,​ Espoo.

Kuntalain 60 §:n mukaan yhtymäkokousedustaja tulee valita kuhunkin kokoukseen erikseen.

Edellisessä yhtymäkokouksessa 15.5.2018 kunnan edustajana oli Timo Haapaniemi.

5.3.2019 pidettävän yhtymäkokouksen kokousasiakirjat ovat oheismateriaalina.

• Tarmo Aarnio, kunnanjohtaja, tarmo.aarnio@kirkkonummi.fi

Kunnanhallitus päättää

nimetä edustajansa sekä hänelle varaedustajan Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian yhtymäkokoukseen 5.3.2019

mahdollisen evästyksen antamisesta edustajalle yhtymäkokouksen asioiden käsittelyä varten.

Kunnanhallitus 21.1.2019 käsittely:

Matti Kaurila ehdotti, että kunnanhallitus nimeää kunnan edustajaksi Timo Haapaniemen. Timo Haapaniemi, Pekka M. Sinisalo ja Katarina Helander kannattivat ehdotusta, ja se hyväksyttiin yksimielisesti.

Kunnanhallitus päätti

nimetä yhtymäkokousedustajaksi Timo Haapaniemen 5.3.2019 pidettävään Omnian yhtymäkokoukseen ja

todeta, että sillä ei ole erityistä evästettävää yhtymäkokouksen asioiden käsittelyä varten.

Oikaisuvaatimusohje

Oikaisuvaatimus kunnanhallitukselle

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla tuomioistuimeen. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.

Oikaisuvaatimusviranomainen

Oikaisuvaatimus tehdään Kirkkonummen kunnanhallitukselle.

Oikaisuvaatimusaika

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäväksi, ei oteta lukuun oikaisuvaatimusaikaa laskettaessa. Jos määräajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, oikaisuvaatimuksen saa tehdä ensimmäisenä arkipäivänä tämän jälkeen.

Oikaisuvaatimuksen sisältö

Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta.

Oikaisuvaatimuksessa, joka on osoitettava kunnanhallitukselle, on ilmoitettava

- päätös, johon haetaan oikaisua

- miltä kohdin päätökseen haetaan oikaisua ja millaista oikaisua siihen vaaditaan tehtäväksi

- perusteet, joilla oikaisua vaaditaan

- oikaisuvaatimuksen tekijän nimi, kotikunta, postiosoite ja puhelinnumero

- jos oikaisuvaatimuspäätös voidaan antaa tiedoksi sähköisenä viestinä, yhteystietona pyydetään ilmoittamaan myös sähköpostiosoite

- jos oikaisuvaatimuksen tekijän puhevaltaa käyttää hänen laillinen edustajansa tai asiamiehensä tai jos oikaisuvaatimuksen laatijana on joku muu henkilö, oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava laatijan yhteystiedot

Oikaisuvaatimuksen toimittaminen

Oikaisuvaatimus on toimitettava jäljempänä olevaan osoitteeseen virka-aikana ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä.

Postiin oikaisuvaatimus on jätettävä niin ajoissa, että se ehtii perille kunnan kirjaamoon oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen kirjaamon virka-ajan päättymistä. Oikaisuvaatimuksen voi toimittaa ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä myös telekopiona tai sähköpostilla lähettäjän omalla vastuulla.

Yhteystiedot:

Kirkkonummen kunta

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Käyntiosoite: Ervastintie 2, palvelupiste tai kirjaamo 1.krs, Kirkkonummi

Virka-aika: 8.30 - 16.00, maanantaisin 8.30 - 17.00

puh.vaihde 09-29671, faksi  (09) 8786 053

s-posti: kirjaamo@kirkkonummi.fi

Oikaisuvaatimuksen käsittelyn maksullisuus

Oikaisuvaatimuksen käsittelystä ei peritä maksua.